• 4 Oranje paprika’s
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode pepers
  • 2 (rode) uien
  • 4 tomaten
  • 8 el olijfolie
  • 1 l groentebouillon
  • 4 tl gedroogde peterselie
  • 200 gr ongezouten cashewnoten
  • 1 tl grof gemalen zwarte peper
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de ui en  knoflook in stukjes. Verwijder de zaadlijst uit de rode peper en de oranje paprika’s en snijd deze in stukken. Snijd de tomaten in stukken.
  2. Verdeel alle groente op een bakplaat en besprenkel met ¼ van de olie. Rooster deze 20 min. in de oven. Rooster de cashewnoten de laatste 5 min. mee.
  3. Verhit de helft van de olie in een soeppan. Voeg de gegrilde groente en de helft van de cashewnoten toe aan de pan samen met de groentebouillon en kook het minimaal 5 min. Pureer met een staafmixer tot een gladde soep.
  4. Snijd de peterselie en de overige cashewnoten grof. Verdeel de soep over de kommen en garneer met de zwarte peper, resterende olie en de peterselie en cashewnoten.
;

Oranje paprikasoep met geroosterde cashewnoten

Bekijk het recept

Gevulde Halloween Paprika

Bekijk het recept

Oranje paprika soep

Bekijk het recept

Hartige muffins met oranje paprika en ham

Bekijk het recept

Gevulde oranje paprika

Bekijk het recept

Oranje paprika snack

Bekijk het recept